У зоні ЧАЕС затримано трьох порушників з металошукачами і пістолетом – МВС

У Чорнобильській зоні з металошукачами затримано трьох киян, у одного з них вилучено травматичний пістолет, повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

“Двоє чоловіків і жінка, жителі столиці, незаконно проникли в зону з метою екстремального туризму. Порушники мали з собою металошукачі і лопати, крім того, у одного з чоловіків наряд виявив травматичний 9-мм пістолет марки ПМ-Т, і три магазини, споряджені патронами до нього. Як з’ясувалося, дозволу на право носіння і зберігання пістолета киянин не було”, – йдеться в повідомленні на сторінці міністерства в Фейсбук у неділю.

Щодо затриманих складено адміністративні протоколи за ст.46-1 КУпАП “Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення“.

Травматичну зброю та боєприпаси вилучили представники Національної поліції України для з’ясування всіх обставин справи.

Нагадаємо, за порушення карантину закрили два ресторани та спортивний клуб.

Next Post

У Туреччині знайшли унікальний старовинний український документ

Нд Лис 15 , 2020
Українські дипломати в Османському архіві віднайшли оригінал ратифікаційної грамоти за підписом Гетьмана Скоропадського та оригінали текстів Брест-Литовського мирного договору, зокрема і з Османською імперією. Про це повідомили у пресслужбі Міністерство закордонних справ України. Усі документи вражають якістю, вишуканим стилем виконання, мистецьким підходом до каліграфії та чітким сургучним відбитком великої державної печатки. Їхня унікальність […]
Гетьман Скоропадський

Можливо ви пропустили?