У столиці судитимуть чоловіка, що рік ображав свою дружину на очах в дитини

З початку 2020 року до поліції неодноразово надходили виклики від 43-річної жінки, яка намагалась захиститись від свого чоловіка.
Той, перебуваючи напідпитку,  у присутності малолітньої дитини ображав та принижував жінку, повідомило українське видання.

Порушник систематично вчиняв домашнє насилля, а адміністративні стягнення: штрафи та арешт не давали позитивних результатів.

Нарешті фактом домашнього насильства було відкрите кримінальне провадження.

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Миколи Неразіка, 42-річний порушник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності:

«За кожним викликом правоохоронців відносно чоловіка складалися протоколи, виносився терміновий заборонний припис, який він порушив. Двічі суд застосовував до кривдника адміністративний арешт, а неодноразові штрафи він так і не сплатив. Постійні превентивні заходи та адміністративні стягнення не давали позитивних результатів і чоловік продовжував свої протиправні дії. Відтак, зібранні відомості за цими фактами ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за домашнє насильство».

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили кривднику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт поліцейські направили до Голосіївського районного суду для розгляду матеріалів кримінального провадження по суті.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Нагадаємо, у Києві жінка розтрощила відділення “Ощадбанку”

Next Post

За порушення карантинних обмежень поліція закрила один спорткомплекс і два ресторани

Нд Лис 15 , 2020
В ході перевірок складено адміністративні протоколи та порушено кримінальну справу. Під час дії карантину вихідного дня один з київських спорткомплексів в порушення карантинних обмежень продовжував роботу. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляється на сайті. “Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс в Подільському районі працює в звичайному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?