ПЦУ скасувала службу в Софії Київській через карантин вихідного дня

У суботу та неділю у храмі Софії Київської богослужіння не проводитимуть. Впровадження нових карантинних обмежень торкнулося й релігійних закладів.

У Православній церкві України порушувати карантинні норми не збираються, повідомили у пресслужбі ПЦУ. Тому двері Національного заповідника “Софія Київська” будуть зачинені.

Разом із ними не відкриється й центральний храм канонічної церкви.

За словами прессекретаря ПЦУ Івана Сидора, з понеділка по п’ятницю богослужіння проводитимуться за звичним режимом – о 8:00 та о 17:00.

Чи закриватимуться у Києві на вихідні інші церкви, невідомо.

Нагадаємо, згідно з рішенням Кабміну, з 00:00 суботи до 00:00 понеділка впродовж щонайменше трьох тижнів у всіх містах країни мають працювати лише аптеки, АЗС та магазини, ветеринарні клініки та СТО.

 

 

Next Post

Лукашенко пригрозив Україні санкціями

Сб Лис 14 , 2020
Олександр Лукашенко розкритикував дії президента України Володимира Зеленського і пригрозив Україні санкціями у відповідь на заходи з українського боку. Таку заяву він зробив у коментарі білоруським ЗМІ. Про це повідомляє сайт БЕЛТА. Лукашенко впевнений, що Володимир Зеленський запровадив санкції проти Білорусі під тиском Заходу. “Це ганебне підігравання Євросоюзу та Америці. […]
Лукашенко

Можливо ви пропустили?