Коли очікувати першого снігу? Прогноз погоди до кінця зими

Сніг і дощі прийдуть в Україну вже в грудні.

Про це розповів  синоптик Леонід Горбань.

Однак за його даними, кількість опадів все одно буде менше норми.

Так, перший сніг з дощем українці можуть очікувати 6 грудня. Денна температура ж буде триматися на рівні +4 … +5 градусів. Вночі – близько 0 градусів.

Потім невеликий сніг прогнозується на 9 і 11 грудня, там же очікується істотне зниження температури – до -9…-11 градусів вночі. Але з 14 грудня стовпчики термометрів знову підуть вгору, а повітря вдень прогріється до +6 градусів. Тоді ж почнеться і чергова порція опадів: сніг, іноді з дощем, буде йти з 15 по 19 грудня.

З 18 грудня в Україні буде чергове похолодання, вночі стовпчики термометрів опустяться до 13 градусів морозу. Морози протримаються до кінця місяця, в останні дні також випадуть сніг з дощем.

Перші дні нового року порадують українців невеликим снігом, і комфортною зимовою температурою в -2…-3 градуси. Потім в країні потеплішає до + 2 градусів вдень. До 15 січня температура повітря коливатиметься в межах 0 градусів, опади очікуються 9-10 і 13 числа.

З 15 січня буде різке зниження температури – до -16 градусів вночі, а також сильні опади у вигляді снігу.

Сильні морози збережуться до 8 лютого, але і тоді температура буде триматися трохи нижче 0 градусів. Невелике потепління – до +2 градусів настане з 20 лютого, тоді ж пройде мокрий сніг, і з невеликими перепадами протримається до кінця місяця.

Нагадаємо, як виявилось “карантин вихідного дня” не стосується релігійних установ.

Next Post

ВАКС продовжив строк дії зобов'язань начальниці служби аеропорту "Бориспіль"

Пт Лис 13 , 2020
Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії процесуальних зобов’язань начальниці служби договорів неавіаційної діяльності державного підприємства “Міжнародний аеропорт «Бориспіль»” Олесі Левочко. Про це інформує пресслужба суду. “У четвер, 12 листопада, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання прокурора та продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на начальницю служби договорів неавіаційної […]

Можливо ви пропустили?