Приміщення легендарного будинку Закса на Хрещатику виставили на аукціон

Частину приміщень легендарного будинку Закса, що знаходиться на Хрещатику виставили на торги за стартовою ціною 130 530 780 гривень.

Як повідомляється на сторінці Prozorro.Продажі у Facebook, вже за тиждень відбудеться аукціон із приватизації нежитлових приміщень, загальною площею 2,6 тис. кв. м, які розташовані у підвалі, а також на 3, 5, 6 поверхах та надбудові адміністративної будівлі у центрі Києва.

“Це не просто крута пропозиція для креативних підприємців, а й унікальна можливість подарувати нове життя легендарній будівлі”, – йдеться в повідомленні.

Учасники можуть подавати свої пропозиції до 18 листопада, а аукціон відбудеться 19 листопада в онлайн-формі.

«Будинок Закса» («Будинок трестів») — київський прибутковий будинок на Хрещатику, 6. Будинок — яскравий зразок пізнього модерну. Рішенням виконавчого комітету Київської міськради народних депутатів № 1804 від 22 листопада 1982 року будівлю внесли до обліку пам’яток архітектури місцевого значення (охоронний номер 59).

Next Post

Зеленський та Єрмак лікуються від коронавірусу у «Феофанії». У президента в палаті встановили спецзв'язок

Чт Лис 12 , 2020
Президент Володимир Зеленський та глава його Офісу Андрій Єрмак, у яких підтвердили COVID-19, перебувають в ізольованих палатах лікарні «Феофанія». Про це розповів радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк. «Усе достатньо суворо, регламентовано протоколом. Вони у «Феофанії». Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради», — зазначив радник. Він […]
Феофанія

Можливо ви пропустили?