У Києві почнуть реставрацію Покровського храму та дзвіниці

У Києві завершили реставрацію огорожі Покровської церкви. Наступного року почнуть реставрацію храму та дзвіниці, повідомили у пресслужбі КМДА.

На кінець поточного року – початок 2021 планується завершити розробку науково-проєктної документації, пройти державну експертизу та процедуру погодження в Міністерстві культури та інформаційної політики.

“Вже наступного року буде розпочато реставрацію Покровської церкви та дзвіниці на вул. Покровській, 7″, – повідомив директор Департаменту охорони культурної спадщини Олександр Никоряк.

Як зазначили у КМДА, це пам’ятка національного значення, тому погоджувати проєкт має центральний орган охорони культурної спадщини – тобто Мінкульт.

Нагадаємо, останньому мешканцю садиби Мурашко відключили всі комунікації.

Next Post

Під Кабмін принесли обгризені кістки, стались сутички

Ср Лис 11 , 2020
Сьогодні, 11 листопада під Кабміном збираються учасники акції протесту «Обгризена кістка для медиків і пацієнтів: Кабмін, досить зрізати бюджет на медицину».   Під Кабмін принесли обгризені кістки, стались сутички Хоча сам захід почнеться об 11 годині, люди починають збираться. Протестувальники принесли з собою обгризені кістки, що символізують бюджет, який кожного року […]

Можливо ви пропустили?