Закриття шкіл не дає бажаного результату у боротьбі з коронавірусом, – КМДА

У більшості міст “червоної зони” дитячі садки та 1-4 класи продовжать роботу з суворим дотриманням карантинних вимог.

У столиці лише 5 шкіл залишились на дистанційному навчанні. 355 класів зі 135 шкіл й досі знаходяться на самоізоляції. Це непогана тенденція у навчальних закладах, проте загальна ситуація в місті – невтішна, написав у фейсбуці заступник голови КМДА Валентин Мондриєвський.

Практика показала, що закриття шкіл не дає бажаного результату у боротьбі з коронавірусом. Зараз наше першочергове завдання – організувати безпечний навчальний процес та забезпечити школярів засобами для дезінфекції, – зазначив посадовець.

Він закликав всіх батьків школярів пам’ятати, що найдієвіший захист – це свідоме ставлення до вірусу.  І попрохав не нехтувати протиепідемічними заходами та подавати дітям гарний приклад.

 

Next Post

Погода: 10 листопада буде прохолодно, вдягайтесь тепліше

Вт Лис 10 , 2020
У вівторок, 10 листопада, погода в Україні буде прохолодною. Температура повітря у регіонах коливатиметься від 5 до 12 тепла. На всій території країни очікується мінлива хмарність. Найвищу температуру стовпчики термометрів покажуть у південних та деяких західних областях, інформує Укргідрометцентр. У західних областях температура повітря вдень буде в межах +5 +12 […]
Погода

Можливо ви пропустили?