За минулий тиждень в Києві сталось 11 “мінувань”

Впродовж минулого тижня, з 2 по 8 листопада, пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 192 виїзди. З них вогнеборці ліквідували 61 пожежу та 4 аварії. Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи задіювалися 10 разів, ще 41 – для допомоги іншим службам столиці. Протягом тижня на пожежах врятовано 2 особи.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

За вказаний період на водних об’єктах Києва загиблих та врятованих не було. Всього з початку 2020 року на водних об’єктах міста врятовано 8 осіб та загинули 42 особи, а саме: на р. Дніпро – 15 осіб, на озерах – 16 осіб, на інших водоймах міста – 11 осіб.

За тиждень виїздів на проведення дезінфекції не було.

Протягом даного періоду підрозділами гарнізону для спільного відпрацювання з МВС та СБУ інформації щодо мінування об’єктів міста здійснено 11 виїздів на виявлення підозрілих предметів. Всього за 2020 рік здійснено таких 325 виїздів (за аналогічний період 2019 року 535 виїздів). У трьох випадках були виявлені вибухонебезпечні предмети.

Джерело

Next Post

Отримав крісло мера і поїхав відпочивати: Віталій Кличко пішов у відпустку

Пн Лис 9 , 2020
Київський міський голова Віталій Кличко пішов у відпустку на п’ять календарних днів – з 9 по 13 листопада. Виконувати обов’язки на цей термін буде його заступник Петро Пантелєєв. Про це стало відомо з розпорядження № 741 від 6 листопада голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Віталія Кличка. “Вирушаю в щорічну основну відпустку […]
Кличко в Чорнобилі

Можливо ви пропустили?