Оля Полякова різко відповіла тим, хто засудив її за концерт з Кіркоровим у Дубаї

 

Зірка записала емоційне відео, на якому наголосила, що нічого такого не бачить у тому, що взяла участь в одному концерті з російським співаком.

“Виявляється, комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Це, виявляється, “зрада”, а сам Філіп, виявляється, ворог України” – зазначила співачка.

Полякова розповіла, що вона й раніше не приховувала своєї дружби з Кіркоровим. У січні, наприклад, бачилася з ним у США, де відпочивала і знімала про це сторіс. Пізніше Кіркоров з’явився у програмі Полякової “Полябачення”.

“Це що ж, цікаво? Відколи Філіп Кіркоров, який став зіркою ще за царя Гороха, який слова кривого не сказав ані проти нашої країни, ані проти нашого народу, раптом став ворогом? А спілкування з ним стало злочином проти людства?” – питала у своїх підписників Полякова

Разом з тим жінка наголосила, що у її виступі в ОАЕ жодної зради немає. Співачка зауважила, що у Росії вона не виступає, а з Кіркоровим не обговорює ситуацію, що склалася між Україною та Росією.

“З Філіпом я нічого не обговорюю. Він знає моє ставлення до політики уряду Росії щодо України. Проте, він поважає мою думку. Я знаю, що для нього ці питання мають інакший вигляд. Перш за все, чого хоче Філіп і чого взагалі хоче будь-яка нормальна людина – це мир”

Артистка наголосила, що вона хоче, щоб нам повернули наші землі, вивели військових, повернули кордони і що вона прийняла для себе рішення, що хоче працювати в Україні і що не виступатиме на території Росії доти, доки політика щодо її країни там не зміниться.

Джерело

Next Post

Душив та намагався зґвалтувати: у Києві чоловік напав на жінку

Пт Лис 6 , 2020
У столиці патрульні затримали чоловіка, яки напав на жінку. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Білошицький Олексій у Facebook. Зазначається, що пізньої ночі жінка йшла додому пішки. Дорогою до неї підійшов незнайомець і почав пропонувати спілкування, але громадянка не зважала на пропозиції й продовжувала свій шлях. Раптово він схопив її […]
поліція

Можливо ви пропустили?