Чорнобильську АЕС закрили для туристів: названа причина

Адміністрація Чорнобильської АЕС заборонила туристичні екскурсії на територію станції як мінімум до 30 листопада. Про це повідомляють в прес-службі адміністрації.

Також персонал Державного спеціалізованого підприємства “Чорнобильська атомна електростанція” перевели на особливий режим роботи.

“У виконання Указу Президента України №87 / 2020 для нерозповсюдження коронавіруса COVID – 19, і відповідно до протоколу Позачергового засідання Славутичской міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 29.10.2020 №15, адміністрація ЧАЕС прийняв рішення з 2 до 15 листопада 2020 перевести персонал станції на особливий режим роботи”, – говориться в повідомлення.

Безпосередньо на своїх робочих місцях залишилися тільки фахівці, що забезпечують ядерну і радіаційну безпеку, а також охорону.

Next Post

У Києві планують побудувати 11 розв'язок

Ср Лис 4 , 2020
Столична влада планує будівництво транспортних розв’язок в різних частинах міста. Про це повідомляється на сторінці “Генеральний план Києва” в Facebook. У Генплані передбачено будівництво 11 розв’язок в наступних частинах міста : Харківська площа; перетин вулиці Бориспільської і Харківської траси; проспект Романа Шухевича; вулиця Братиславська; вулиця Оноре де Бальзака; Дарницька площа; […]
Ремонт Дороги

Можливо ви пропустили?