Громадський порядок в Києві під час виборів охоронятимуть 8 тисяч поліцейських, – Кличко

У Києві в день місцевих виборів правопорядок контролюватимуть близько 8 тисяч співробітників поліції. Про це в ході брифінгу повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

“Громадський порядок в Києві під час виборів охоронятимуть близько 8 тисяч поліцейських. З них 4,5 тисячі – безпосередньо на виборчих дільницях”, – заявив він.

Вести патрулювання на вокзалах, в парках і скверах, окрім співробітників поліції, буде Муніципальна охорона. Також 25 жовтня в Києві чергуватимуть 12 груп вибухотехніків і 100 бригад швидкої допомоги

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що в день місцевих виборів в Україні чергувати будуть практично 140 тисяч правоохоронців. Він закликав громадян не порушувати виборче законодавство і “не псувати собі життя”.

Next Post

Їхали "на екскурсію": два автобуси з виборцями затримали на виїзді з Києва

Нд Жов 25 , 2020
Спостерігачі повідомили про підозрілу активність на виїзді з міста. В день місцевих виборів, 25 жовтня, на виїзді з Києва затримали два автобуси. Усередині були 130 чоловік з Житомирської області, яких везли для голосування в Києві. Люди – переважно старшого віку і молодики заявили, що їхали “на екскурсію” Їх усіх доставили […]
місцеві вибори

Можливо ви пропустили?