Поліція повідомила про підозру одному з чоловіків, які побили ветерана АТО Івана Дєєва

Поліція повідомила про підозру одному з учасників конфлікту, під час якого минулого тижня побили ветерана АТО Івана Дєєва.

Про це повідомляє Нацполіція Києва.

Там розповіли, що чоловіки почали з’ясовувати відносини щодо можливого порушення правил дорожнього руху, унаслідок чого один із водіїв з кулаками накинувся на Дєєва. Згодом у бійку втрутився ще пасажир BMW та почав бити не тільки водія Audi (Івана Дєєва, — ред.), а й його дружину.

У поліція наголосили, що встановили двох осіб, причетних до правопорушення. Одному з них повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Next Post

На Золотих воротах у Києві автомобіль вилетів на тротуар і збив пішохода

Сб Жов 24 , 2020
На перехресті вулиць Володимирської та Прорізної у Києві у п’ятницю ввечері, 23 жовтня, сталася ДТП за участю Audi. Водій автомобіля з невстановлених поки причин вилетів на тротуар і збив пішохода, після чого врізався у будівлю. Внаслідок аварії потерпілого було госпіталізовано бригадою швидкої допомоги. При цьому зазначається, що водія Audi на момент прибуття журналістів на місці події не було. […]
ДТП

Можливо ви пропустили?