Цього року на Софійській площі з`явиться “Казковий ліс”

Організатор новорічних святкувань та інших мистецьких заходів у Києві компанія Folk Ukraine розповіли, яким буде Новий рік на Софійській площі.

«Цей Новий рік буде справді особливим! І ми не про наболілу пандемію, а про справжню казку, яку наша команда готує для вас!» – йдеться в повідомленні компанії на Facebook.

Тематика цього Нового року на Софійській площі – «Казковий ліс».

Організатори свята повідомили «найочікуванішу новину» про героїню свята – ялинку. «Понад 10 км гірлянд; понад 1500 іграшок, а висота цієї красуні 31 м», – розповіли у Folk Ukraine.

Раніше стало відомо, що попри карантин у Києві не відмовляться від новорічного святкування. Щоправда, без концертів та фудкортів. Головну ялинку країни встановлять на Софійській площі. В її основі буде створено великий пень, а сама ялинка буде штучною.

Джерело

Next Post

Під Офісом Президента вимагали розслідування незаконної діяльності чиновника Одеської ОДА Андрія Орехова

Пт Жов 23 , 2020
Сьогодні, 23 жовтня, активісти Громадської організації “Традиція і Порядок” провели акцію під Офісом президента України щодо корупції в Одеській Обласній державній адміністрації. Протестувальники вчергове вимагають звернути увагу Володимира Зеленського на скандального начальника управління транспортно-комунікаційної інфраструктури Одеської обласної державної адміністрації Андрія Орехова, який встановив неофіційний контроль над розподілом маршрутів у Одеській […]

Можливо ви пропустили?