Вночі сталася пожежа на залізничному вокзалі в Києві: палали МАФи

У ніч на вівторок, 20 жовтня, сталася пожежа в кіосках біля залізничного приміського вокзалу на Вокзальній площі, 1 в Києві. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 4:00.

На місце події прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних частин. Бійці встановили, що загоряння сталося в недіючому кіоску з розповсюдженням полум’я на ще два кіоски на площі 40 кв. м, інформує пресслужба столичного управління ДСНС.

О 4:41 рятувальники локалізували займання та о 5:01 – ліквідували.

Внаслідок пожежі недіючий кіоск згорів повністю, в інших двох пошкоджено меблі та приладдя, закопчено стіни та стелі, розібрано 30 кв. м рубероїдної покрівлі по профнастилу.

Джерело

 

Next Post

У Києві за добу дві людини з COVID-19 викинулись з вікна

Вт Жов 20 , 2020
В Оболонському районі Києва чоловік із COVID-19 скоїв суїцид, вистрибнувши з вікна. Трагедія трапилася в клінічній міській лікарні №8 по вулиці Кондратюка 20 жовтня. Про інцидент повідомляла Facebook-спільнота “dtp.kiev.ua”, опублікувавши фото. “Одягнув костюм і по-ошатному вистрибнув одразу на смерть”, – підписали в соцмережі знімок мертвої людини, накритої білим простирадлом біля будівлі клініки. […]

Можливо ви пропустили?