Столична влада виплатить гроші учасникам війни на Донбасі та пораненим на Майдані

Столична влада до Дня захисника України виплатить одноразову матеріальну допомогу киянам-учасникам війни на сході України, членам сімей загиблих на Донбасі та під час Революції гідності, а також пораненим на Майдані.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА 1536 від 02 жовтня 2020 року, розміщеному на сайті адміністрації.

Зокрема, по 1500 гривень допомоги отримають члени родин вбитих чи померлих від поранень під час Революції гідності та члени сімей загиблих у зоні конфлікту на Донбасі військових, добровольців та волонтерів.

По 1000 гривень отримають кияни, які входять до переліку осіб, що отримали тяжкі тілесні ушкодження під час Революції гідності та звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 до 30 квітня 2014 року. По 900 гривень виплатять киянам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та учасникам Революції гідності з ушкодженнями середньої важкості, які звернулися за медичною допомогою в той самий період.

По 800 гривень виплатять киянам-учасникам Революції гідності, які дістали легкі тілесні ушкодження та звернулись за допомогою лікарів у зазначений період.

Киянам, які одночасно належать до декількох категорій, надаватимуть лише одну адресну допомогу в більшому розмірі.

Next Post

Київ відвідає Анджей Дуда: де буде перекрито рух

Сб Жов 10 , 2020
У Києві 11-12 жовтня буде обмежено рух у зв’язку з офіційним візитом Президента Республіки Польщі Анджея Дуди в столицю. Про це повідомляє Управління держохорони України. Так, Анджей Дуда відвідає Україну зі своєю дружиною Агатою Корнгаусер-Дудою. “У місті можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху окремих вулиць Києва – в Дарницькому, Печерському, […]

Можливо ви пропустили?