У Києві дві одеситки ошукали дідуся на 3 тисячі доларів США

У Шевченківському районі оперативники затримали двох жінок, які ошукали пенсіонера.

Як з’ясувалося, до поліції звернувся 72-річний пенсіонер та повідомив, що невідомі жінки видурили в нього велику суму заощаджень.

Зловмисниці зайшли до помешкання та під приводом «обміну старих грошей на нові» видурили у дідуся 3 тисячі доларів США.

Поліцейські проглянули записи з камер відеоспостереження та встановили, що ймовірні зловмисниці вийшли з під’їзду, а потім сіли до салону іномарки темно-синього кольору та поїхали у невідомому напрямку, трохи пізніше жінок затримали у Печерському районі.

– Ми встановили, що спільниці представились співробітниками пенсійного фонду, а після запропонували дідусю обмін старих банкнот на нові, – розповів начальник слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук.

Під час огляду автівки виявили та вилучили 3 тисячі доларів США – гроші, які видурили жінки у потерпілого. Двом одеситкам, 1992 та 1982 років народження, загрожує штраф, або виправні роботи, в найгіршому випадку  ув’язнення до 3 років.

Джерело

 

Next Post

Відомий боксер йде в депутати від партії Кличка

Ср Жов 7 , 2020
У депутати вирішив податися ще один спортсмен. Срібний призер Олімпіади-2012 Денис Беринчик балотується в Київську обласну раду від партії Удар Віталія Кличка. У Берінчика – п’ятий номер у списку. Уже в якості кандидата в депутати 32-річний уродженець Луганської області Денис Беринчик проведе 8 жовтня боксерський бій під Києвом. Суперником Берінчика […]
Берінчик

Можливо ви пропустили?