У Києві мати цілий рік «мінувала» університет, щоб її дочку звільнили з роботи

За рік Національну академії держуправління при Президентові України мінували більше 10 разів
Правоохоронці затримали жінку, яка “мінувала” столичний вищий навчальний заклад більше 10 разів. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури в Facebook.

За даними прокуратури, за період з липня 2019 по червень 2020 роки жінка зробила 13 неправдивих повідомлень про замінування трьох корпусів Національної академії держуправління при Президентові України.

Як розповіла сама зловмисниця, вона робила це навмисно. Справа в тому, що в даному навчальному закладі працює її дочка, з якою вона посварилася. Жінка повідомляла про мінування трьох корпусів, щоб її дочку звільнили з роботи.

Правоохоронці направили підозрювану на судово-психіатричну експертизу. Результати показали, що жінка є обмежено осудною. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

Джерело

Next Post

У Києві п'яний мотоцикліст збив дитину на пішохідному переході

Сб Жов 3 , 2020
Увечері 2 жовтня в Києві п’яний мотоцикліст збив дитину на пішохідному переході на проспекті Бажана, 8. Дівчинку з травмою ноги передали лікарям. Про це стало відомо з повідомлення “Київ Оперативний”. “На Бажана, 8 (заїзд на Чавдар), п’яний мотоцикліст збив дівчинку на пішохідному переході, а потім ще і влетів в KIA”, […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?