У київському інтернаті для особливих дітей постраждали від жорстоких побоїв хлопчики-аутисти

У київському дитячому інтернаті для особливих дітей персонал спробував приховати від батьків хлопчиків-аутистів НП, яка з ними сталася. Дітей доставили в лікарню без відома їхніх родичів і довго не повідомляли про те, що сталося, очевидно сподіваючись, що сліди побиття пройдуть.

Святошинський дитячий будинок-інтернат, розташований у столиці за адресою вулиця Котельникова, 51, став фігурантом численних постів у мережі і навіть відеосюжету на українському телеканалі. На жаль, таку славу інтернат отримав через випадок з підлітками-аутистами, які перебували в даному інтернаті і були направлені до лікарні на обстеження через численні побої.

Про те, що сталося в інтернаті, стало відомо з повідомлення сторінки “Котельникова 51” у Facebook. Публікація з’явилася в ніч з 27 на 28 вересня.

На фото, які опублікувала сторінка, видно кінцівки вихованців, зафіксовано таку кількість саден і синців, що їх неможливо перерахувати. Автори публікації зазначили, що після того, що сталося, батькам дітей повідомили про інцидент лише на 13-й день. До цього їм відмовляли у відвідуванні установи.

Повідомляється, що в лікарні, де хлопцям надавали допомогу, їх також повинен був оглянути лікар-проктолог для медекспертизи. Крім того, наголошується на тому факті, що дітей відвезли до лікарні, не повідомивши їхнім батькам.

Автор публікації також повідомляє, що хлопчиків привезли в інтернат так пізно, тому що очікували, що садна і синці зійдуть. Автори поста також попросили допомоги у громадськості, щоб максимально оприлюднити те, що сталося в дитячому закладі.

“У лікарні вони перебували в одній палаті з якимись ув’язненими. У мене просто шок”, – розповіла мама одного з хлопців. Директор інтернату, в свою чергу, заявив, що без офіційної позиції правоохоронців він коментувати подію відмовляється.

Джерело

 

 

 

Next Post

У Києві лікар помер під час візиту до пацієнта: деталі трагедії

Чт Жов 1 , 2020
Трагедія сталася під час надання допомоги пацієнтові У Києві лікар помер під час виїзду до пацієнта. Трагедія сталася, коли він надавав допомогу хворій, а допомогти собі він не встиг. Як розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, загиблого звали лікаря Валерій Віталійович Бобирьов. Йому було 62 […]
злочин, швидка

Можливо ви пропустили?