Україна знаходиться у світових лідерах з використання секонд-хенду

Продаж вживаного одягу (секонд-хенду) — це в Україні бюджетоутворююча галузь.

Таку заяву зробив президент асоціації “Дилери одягу секонд-хенд” Владислав Мясоєдов.

“Це світова торгівля вживаними речами. Вона становить близько 4 млрд доларів США на рік. Україна знаходиться на четвертому місці з використання цього одягу. Це бюджетоутворююча галузь. Тобто платяться всі податки, робочі місця – і це все у нас легально, тобто це є бюджетоутворююча галузь в Україні”, — сказав він.

Також експерт розповів, що повернути гроші за одяг із секонд-хенду не можна.

“У нас одяг, який був у вжитку, ношений, тому гарантії на повернення немає ніякої. Ми користуємося правилами комерційної торгівлі, тому це так в нас виглядає. У нас є магазини, в яких стоять касові апарати. Навіть маючи чек, потім ви приходите і хочете повернути (гроші за товар – ред.) і кажете, що у вас є касовий чек – це однак не зобов’язує продавця забрати одяг і повернути вам кошти”, — сказав він.

Джерело

Next Post

У Києві поліція всю ніч шукала 10-річну дівчинку, яка пішла з дому

Нд Вер 20 , 2020
В ніч на 20 вересня у столиці правоохоронці шукали 10-річну дівчинку, яка залишила батькам записку і пішла з дому Про це передає  прес-служба МВС. Повідомляється, що поліція опитала друзів дівчинки та перевірили всі адреси, де вона могла перебувати. “Пошуки тривали цілу ніч. Фото зниклої дитини передали всім патрулям столиці. За тривогою був […]
поліція

Можливо ви пропустили?