Верховна Рада починає вводити в законодавство легкий електротранспорт

Законопроєкт про забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів та пішоходів) в першому читанні підтримали 268 народних депутатів

Законопроєкт про забезпечення безпеки окремих категорій учасників дорожнього руху (користувачів персонального легкого електротранспорту, велосипедистів та пішоходів) в першому читанні підтримали 268 народних депутатів.

Термін «персональний легкий електротранспорт» пропонують ввести в Кодекс України про адміністративні правопорушення та закон «Про дорожній рух».

Зокрема, власників легкого електротранспорту хочуть зобов’язати під час руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості, або під час руху за межами населеного пункту, виділити себе за допомогою світлоповертальних елементів, що закріплюються на зовнішньому одязі або в інший спосіб.

Крім того, автори законопроєкту хочуть заборонити керувати велосипедом та легким електротранспортом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Next Post

Центр Києва залишився без світла через аварію

Сб Вер 5 , 2020
У центрі Києва сталося аварійне відключення обладнання. Через аварію без світла залишилися 34 будинки і 12 установ. Про це повідомляє оператор системи розподілу «ДТЕК Київські електромережі». Так, без електроенергії залишилися будинки на вулицях Хрещатик, Дарвіна, Шовковична, Бессарабська. «Працюємо над ремонтом обладнання і поетапним перемиканням клієнтів на резервне живлення», – йдеться […]
світло

Можливо ви пропустили?