Під будівлею МВС ветерани вимагають покарати “тітушок” Киви

Сьогодні, 3 вересня, ветерани війни на Донбасі прийшли під Міністерство внутрішніх справ, щоб підтримати 16 хлопців, яких затримали за звинуваченням у нападі на автобус із прихильниками народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви. 

“Ці хлопці – не злочинці, а справжні патріоти, які вийшли на захист Української Держави поки бездіє влада та СБУ! Вони довели це на війні проти “рузького миру” і тепер не змогли стояти осторонь і в тилу, коли цей “мир” знову розправив плечі і готується до нового удару”, – йдеться в повідомленні про мітинг на телеграм-каналі “Ветеранське братерство”.

Кореспондент Київ Інформа повідомляє, що на акцію протесту зібралися 500 чоловік. Сам захід проходить мирно, активісти збирають підписи у підтримку затриманих ветеранів.

Також мітингуючі закликають міністра внутрішніх справ Арсена Авакова покарати “тітушок Ківи”.

Пізніше учасники заходу масово запалили фаєра. А також організатори мітингу направили заяву звільнити затриманих активістів і не допустити виникнення незаконних озброєних формувань в Україні.

Next Post

Арт-потяг вирушив з Києва до Херсона

Пт Вер 4 , 2020
Чартерний поїзд “ГогольTrain” 3. вересня вирушив з Центрального залізничного вокзалу Києва до Херсона, де буде проходити фестиваль мистецтв “GogolFest DREAM”. Про це повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”. На підприємстві відзначили, що “ГогольTrain” вже вдруге став візитною карткою “GogolFest”. “ГогольTrain” – це окремий чартерний потяг, всередині якого розташовані вагони-ресторани, де під час […]
гоголь фест

Можливо ви пропустили?