​Кличко презентував форму Муніципальної охорони

Вчора, 2 вересня на окремому показі Ukrainian Fashion Week українські дизайнери презентували одяг для столичних комунальних служб. Показ відвідав мер столиці, разом із братом Володимиром.  Останній особисто вийшов на подіум  у формі Муніципальної охорони.

-Місто ініціювало і розпочало втілювати цей проєкт, аби працівники комунальних служб столиці мали гарний, стильний і зручний робочий одяг. Я звернувся до оргкомітету Ukrainian Fashion Week з ідеєю «переодягнути» працівників комунальних служб міста, – сказав Віталій Кличко.

Також, Віталій Кличко додає, що за допомогою Ukrainian Fashion Week до створення одягу залучили чотирьох молодих українських дизайнерів: Володимира Демчинського, Ядвігу Нетикшу, Софію Русинович та Кирила Харитонцева, які розробили й в липні представили ескізи форми для комунальних служб Києва. Дехто з цих дизайнерів навіть створював колекції у стилі робочого одягу.

Кожен з дизайнерів підготував по п’ять моделей одягу – для працівників метро, швидкої допомоги, Муніципальноі охорони, «Киівпастрансу» та «Київзеленбуду». Всього на подіумі представили 20 моделей уніформи. Це поки що – зразки. Кожну з представлених моделей одягу можна буде адаптувати до реального життя та потреб працівників комунальних служб.

Виготовлення робочого одягу для комунальників планують замовити в українських виробників.

Джерело

 

Next Post

Над пам'ятником Данте в Києві познущались вандали

Чт Вер 3 , 2020
На Володимирській гірці в центрі Києва від рук вандалів постраждав пам’ятник італійському поету Данте Аліг’єрі. Невідомі знову відбили голову мармуровому орлу. Відзначимо, що цей орел вже не перший раз страждає від рук вандалів. В останній раз йому відбили голову в грудні 2019 року. У департаменті міського благоустрою  розповіли, що відповідальність […]
Данте

Можливо ви пропустили?