Київміськбуд прийняв ще одну недобудову Укрбуду

Холдингова компанія «Київміськбуд» прийняла на баланс ще один недобудований житловий комплекс корпорації «Укрбуд» – ЖК «Подол Град».

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що загалом Киїміськбуд уже прийняв на баланс 14 недобудованих об’єктів Укрбуду.

“Наступний крок у процесі завершення передачі об’єктів Укрбуду – за Міноборони: необхідно підписати документи по ЖК «Чарівне місто», там вже немає ніяких перешкод. І визначитися з ЖК «Art House», провести нарешті зустріч, про яку ми просимо разом з інвесторами, і розставити крапки над i», – зазначив президент компанії Ігор Кушнір.

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня 2019 року ТОВ “Укрбуд Девелопмент”, яке входить до складу Української державної будівельної корпорації “Укрбуд”, заморозило будівництво на всіх своїх 26 об’єктах. За підрахунками генерального директора компанії “Укрбуд Девелопмент” Олега Майбороди, в недобудованих будинках придбали житло близько 13 тис. осіб.

Президент Володимир Зеленський 12 грудня 2019 року заявив, що недобудовану нерухомість компанії Укрбуд завершить Київміськбуд.

Пізніше стало відомо, що Київміськбуд прийняв на баланс 5 об’єктів Укрбуду і розпочав роботи на них. Тоді в компанії заявили, що не можуть взяти на баланс та розпочати роботи на інших об’єктах Укрбуду, бо не можуть отримати необхідні дозволи та документи від органів державної влади.

Next Post

До кінця цього року буде сформовано ще 4 школи підготовки спеціалістів: ППО, РЕБ, РЕР і тактичної медицини

Вт Вер 1 , 2020
Начальник Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Сергій Корнійчук: “ми створюємо таку систему, яка буде спроможна забезпечити ефективне та раціональне управління силами оборони держави на всій її території в багатовимірному конфлікті в умовах сучасного безпекового середовища” З нагоди початку навчального року начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Корнійчук привітав […]

Можливо ви пропустили?