«Динамо» обіграло «Шахтар» в матчі за Суперкубок України

Увечері у вівторок, 25 серпня, київський ФК «Динамо» переміг донецького «Шахтаря» в матчі за Суперкубок України з рахунком 3: 1.

У першому таймі м’яч в ворота суперників забили Карлос Де Піна і Жерсон Родрігес, але по тому вже кілька хвилин після другого голу киян «Шахтар» відігрався. Гол забив колишній нападник «Динамо» Жуніор Мораес. В кінці поєдинку «Динамо» забило третій м’яч – після перегляду моменту за допомогою системи відеоассистента судді арбітр зарахував гол Франа Соля.

«Хороша гра при важкій погоді. Сьогодні технічна команда грала проти організованої, і перемоги досягла організована команда, незважаючи на те, що гравці “Шахтаря” були дуже сильні технічно. У нас були відсутні цілий ряд гравців, але ті футболісти, які замінили травмованих на полі, грали на межі самопожертвування і показали командну гру, завдяки чому нам вдалося здобути перемогу. Хлопці добре підготувалися до цієї гри, ми аналізували “Шахтар”, тому нам у великій мірі вдалося нейтралізувати сильні сторони суперників », – прокоментував перемогу Мірча Луческу.

Відзначимо, що для «Динамо» це другий трофей в 2020 року. В кінці минулого сезону «біло-сині» виграли Кубок України, перемігши Ворсклу по пенальті.

Джерело

Next Post

На території київської військової частини п'яний водій збив трьох курсанток

Ср Сер 26 , 2020
У вівторок, 25 серпня, на території військової частини на вулиці Зоологічній в Києві нетверезий водій авто Toyota Prius наїхав на трьох курсанток військового вузу. В результаті аварії дівчата отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували. Про це повідомила Нацполіція Києва. «Попередньо встановлено: водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням […]
ДТП

Можливо ви пропустили?