Кличко пропонує передати будинок Сікорського в комунальну власність громади Києва

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради звернутися до уряду щодо невідкладної безоплатної передачі будинку Сікорського в комунальну власність.

Про це мер заявив на початку засідання Київради.

«Переконаний, що всі підтримають рішення про звернення Київради до Кабінету міністрів з невідкладної безоплатної передачі будинку Сікорського в комунальну власність громади міста. Це приміщення, як ви знаєте, знаходиться на балансі Міністерства оборони, – зазначив мер столиці. – Ми вже кілька років б’ємося, щоб його передали місту і щоб ми могли відновити будинок. Могли створити там музей видатного авіаконструктора. Але – приміщення руйнується і вже кілька складів урядів не допомагають столиці зберегти його. А це – неправильно і несправедливо », – зазначив Віталій Кличко.

Next Post

Замінованою будівлею на Печерську виявився офіс ОПЗЖ

Нд Сер 9 , 2020
Вибуховий пристрій, який ліквідували сьогодні на Печерську, був закладений при вході в партійний офіс “Опозиційної платформи – За життя”. Вибухотехніки нацполіції підірвали вибуховий пристрій на місці. Про це повідомляється на сайті “Опозиційної платфоорми  – За життя”. В повідомленні зазначається, що мінування – “спроба скоєння терористичного акту, що ніс загрозу життям людей, до […]

Можливо ви пропустили?