У Кличка знову заявили, що холодна вода для киян не подорожчає

У київській мерії не хочуть погоджувати підвищення тарифів на холодну воду.

Зокрема, за словами заступника мера міста Петра Пантелеєва, вартість холодної води та водовідведення цього року не зросте. Місто не має наміру погоджувати зміну тарифу в бік збільшення.

“Це позиція міста. Ми знаємо про звернення “Київводоканалу” з цього приводу. Але переконані, коли є економічні наслідки пандемії і людям дуже важко матеріально, підвищувати тариф не можна. Треба активізувати роботу, знайти внутрішні резерви на підприємстві. Адже ми всі працюємо в складних нинішніх умовах боротьби з вірусом, який вплинув на усі сфери життя, тож мусимо знаходити вихід з таких ситуацій”, – пояснив Петро Пантелеєв.

Джерело

Next Post

Кличко пропонує передати будинок Сікорського в комунальну власність громади Києва

Пт Сер 7 , 2020
Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради звернутися до уряду щодо невідкладної безоплатної передачі будинку Сікорського в комунальну власність. Про це мер заявив на початку засідання Київради. «Переконаний, що всі підтримають рішення про звернення Київради до Кабінету міністрів з невідкладної безоплатної передачі будинку Сікорського в комунальну власність громади міста. Це […]
Дім Сікорського

Можливо ви пропустили?