Провідникам “Укрзалізниці” дозволять використовувати газові балончики

Працівникам “Укрзалізниці” дозволять користуватись газовими балончиками для захисту.

Про це “Громадському радіо” розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій.

“Стосовно спецзасобів, я ініціював це питання. Я вважаю, що необхідно там мати хоча б газові балончики. Розглядався такий варіант, як шокери, він обговорювався доволі активно, але не можуть працівники УЗ ними користуватись, бо такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським, а використовувати газовий балончик – це краще, ніж не використовувати нічого взагалі”, – пояснив міністр.

Нагадаємо, в суботу, 1 серпня, в поїзді №84 Київ-Маріуполь один з пасажирів напав на жінку з неповнолітньою дитиною. Він намагався зґвалтувати жінку і сильно її побив. Постраждала Анастасія Лугова описала ситуацію у своєму пості у фейсбуці.

Зловмисника затримали. Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) та ч. 2 ст. 122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу.

Після інциденту УЗ вирішила звільнити п’ятьох працівників поїзда за недбалість.

2014 року в рамках реформи була розформована транспортна міліція, і наряди правоохоронців перестали патрулювати вокзали і бути в поїздах.

Next Post

Спека повертається в столицю. Якою буде погода у середу

Вт Сер 4 , 2020
У середу, 5 серпня, в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14 … +16 градусів, вдень +29 … +31 градус. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр. На заході України мінлива хмарність, в Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській і Закарпатській областях місцями короткочасний дощ, на решті території без […]
Погода Киев

Можливо ви пропустили?