Чоловіку із Запоріжжя, що скоїв напад на дівчину в поїзді, обрали запобіжний захід

Раніше судимий уродженець Запоріжжя заарештований на 2 місяці.
Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Київській області.

За фактом нападу Віталія Рудзько на Анастасію Лугову в поїзді слідчі почали дві кримінальні провадження за ч. 1 ст. 153 (Сексуальне насильство) і ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Укрзалізниця прокоментувала випадок, зі слів пресслужби стало відомо – поняття транспортна поліція вже не існує, поїзди дальнього сполучення патрульні не супроводжують. За інцидент в Укрзалізниці вибачилися і попросили відновити супровід поїзда правоохоронцями.

Укрзалізниця приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці та вкотре наголошує на нагальній необхідності поновлення супроводження поїздів далекого сполучення під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів.

Next Post

В українській розвідці розповіли про зв’язок спецслужб Росії з УПЦ МП

Нд Сер 2 , 2020
Українська розвідка заявила про загрозу формування парамілітарних угруповань під крилом УПЦ МП. Про це йдеться в статті голови Служби зовнішньої розвідки Валерія Кондратюка у ZN.ua. За його словами, йдеться про активізацію діяльності проросійських «козачих» організацій, які намагаються на місцевому рівні дублювати функції поліції з охорони громадського порядку. Такі випадки фіксувалися, зокрема у […]

Можливо ви пропустили?