“Вони прийшли за ветеранами”: біля Печерського суду проходить акція підтримки Олександра Погребиського, що захистив активіста від нападу депутата

Сьогодні у Печерському суду проходить суд над Олександром Погребиськом, ветераном 95-ки. Він захистив людину від нападу депутата Волошина. Тепер Олександра хочуть судити за 346 статтею – до 5 років тюрми.

Минулої п’ятниці один депутат від ОПЗД Олег Волошин, сказав, що незалежності України немає. У вівторок депутут облили зеленкою біля будівлі Верховної Ради.

Коли поліцейські затримали одного з тих, хто здійснив цю акцію, Волошин вирішив скористатися моментом, і, поки чоловіка тримали відразу кілька поліцейські, вдарив його кулаком в обличчя.

При цьому правоохоронці на цей напад ніяк не відреагували і дали нардепу піти. Олександр Погребиський втрутився та захистив затриманого від нападу оскаженілого депутата.

“Я адвокат затриманого Олександра Погребиського. Взагалі мій клієнт не має ніякого відношення до тих подій, які на сьогоднішній день обговорюються в студії. Він фактично був свідком, як народний депутат України вдарив пересічного громадянина. При цьому висловлювався в його адресу нецензурною лайкою. І саме з метою допомогти з’ясувати, залишити свої анкетні дані, щоб бути викликаним і допитаним в якості свідка, він підійшов в цю гущу подій. Однак поліція, не розібравшись в ситуації, не з’ясувавши події, затримала його і доставила в Печерське управління Національної поліції в місті Києві”, – сказала адвокат.

За її словами, Погребиський шокований безпідставним затриманням.

Підтримати ветерана та вимагати його звільнення прийшло близько 200 людей.

 

Next Post

Гунканы: удовольствие для суши-гурманов

Чт Лип 23 , 2020
Если вы отличаете тэмакидзуси от футомаки и хосомаки, вы наверняка не забываете проверить — входит ли в суши-сет порция любимых гунканов с копченым угрем или крабом. В крайнем случае заказ можно дополнить несколькими гунканами https://pizzahouse.ua/products/japanese/sushi/. в качестве изысканного бонуса. Почему гунканы так популярны среди поклонников суши? Военный кораблик Так в […]

Можливо ви пропустили?