В Нацполіції назвали суму розкрадань на будівництві Подільського мосту

Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання коштів на будівництві Подільсько-Воскресенського мосту в Києві. Попередньо суму збитків оцінюють в 80 млн грн.

Співпрацівники Головного слідчого управління Нацполіції почали досудове розслідування в травні минулого року на підставі інформації Головної аудиторської служби України. З’ясовано, що розпорядники бюджетних коштів, генпідрядник і ще два підприємства організували схему розкрадання коштів з бюджету шляхом завищення об’ємів і вартості робіт на будівництві.

В рамках досудового розслідування провели 17 обшуків у ймовірних організаторів и виконувачів схем, вилучили документи, чернетки та інші носії інформації, що підтверджують причетність фігурантів до розкрадання.

Next Post

Міністр Криклій: Для польотів по Україні з «Борисполя» достатньо документів у «Дії»

Ср Лип 22 , 2020
З аеропорту «Бориспіль» можна полетіти в українські міста за документами у додатку «Дія» — паспортом громадянина України або біометричним закордонним паспортом. Про це міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив у Facebook. До кінця тижня ця функція має також зʼявитись в аеропорту Одеси, Львова та Херсона. «Після прибуття в аеропорт необхідно відкрити додаток «Дія» […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?