Київська ОДА виділила аеропорту Бориспіль 519 гектарів землі

Київська обласна державна адміністрація виділила землю аеропорту для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Глава Київської ОДА Василь Володін 7 липня підписав дозвіл на виділення землі аеропорту Бориспіль на території Горської сільради Бориспільського району для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

Про це йдеться в розпорядженні голови КОДА №328 “Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки державної власності ДП” Міжнародний аеропорт “Бориспіль”.

“Розглянувши клопотання державного підприємства” Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, відповідно до Земельного кодексу України, Законами України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про землеустрій”, “Про Державний земельний кадастр”, розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації від 20 грудня 2019 року №737 “Про надання згоди на поділ земельної ділянки державному підприємству” Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, узгодити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки державного підприємства “Міжнародний аеропорт” Бориспіль “код 12.08 для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг допоміжних операцій на території Горської сільської ради Бориспільського району Київської області, розроблену товариством з обмеженою відповідальністю “Агентство землеустрою” Аршин “, – йдеться в документі.

Відзначається, що ДП “Міжнародний аеропорт” Бориспіль “тепер повинен зареєструвати право власності держави в особі Київської обласної державної адміністрації та право постійного користування на чотири земельні ділянки загальною площею 518,6847 га.

Next Post

Вибори мера Києва 2020: Рада призначила дату голосування

Ср Лип 15 , 2020
Верховна Рада України призначила місцеві вибори у Києві на 25 жовтня 2020 року. Рішення підтримали 326 нардепів. Про це стало відомо з трансляції засідання Ради. Чергові вибори міського голови та місцевої ради у Києві відбудуться 25 жовтня 2020 року. Post Views: 1 087
КМДА

Можливо ви пропустили?