Уряд вирішив депортувати іноземців, які нещодавно влаштували стрілянину в центрі Києва

Уряд вирішив депортувати з України вісім іноземців, які нещодавно влаштували стрілянину в ТРЦ на вулиці Басейній у центрі Києва.

Про це йшлося на щоденній нараді у президента 13 липня, передає пресслужба ОП.

Окрім цього, очільник Нацполіції Ігор Клименко розповів і про те, що за минулу добу правоохоронці закрили 143 заклади через порушення карантину. На них було складено 102 протоколи.

  • Уранці 4 липня на території літнього майданчика біля ТРЦ на вулиці Басейній у Києві сталася бійка із застосуванням зброї, внаслідок чого постраждали троє людей.
  • Поліція встановила, що між двома компаніями виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої один із учасників дістав зброю та кілька разів вистрілив. Внаслідок інциденту одна з учасниць отримала поранення ноги, ще двоє учасників отримали ножові поранення — їх шпиталізували.
  • Через цю стрілянину президент Володимир Зеленський висунув вимогу міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та генеральній прокурорці Ірині Венедіктовій припинити подальшу ескалацію насильства на вулицях країни.

Джерело

Next Post

Київ попрощався з Героєм України Матвіївим

Вт Лип 14 , 2020
На Майдані Незалежності у Києві попрощалися із Тарасом Матвієвим, якого вбили російські окупанти на сході України. Уранці 14 липня до Києва привезли його тіло. Попрощатись з хлопцем на Майдан прийшли сотні людей. Церемоніал провели військові. 13 липня з 31-річним молодшим лейтенантом Матвіївим прощалися в механізованій бригаді імені короля Данила, у якій він служив на Донбасі. Увечері 14 липня в Гарнізонному храмі святих […]
Київ попрощався з Героєм України Матвіївим, фото — 24 ОМБР

Можливо ви пропустили?