Водій-вбивця 4 людей перебуває у спецпалаті і очікує суду

Водій, що спричинив ДТП з чотирма загиблими під Києвом, наразі перебуває у лікарні швидкої допомоги у спецпалаті для затриманих. Сьогодні, 13 липня, йому буде повідомлено про підозру і він буде затриманий у порядку статті 208 КПК України.

Про це  розповіла речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

“Суд, скоріше за все, буде завтра, але у якому форматі, ще невідомо, бо підозрюваний отримав травми. Якщо його стан дозволятиме, він буде доправлений до суду. Можливо, судове засідання відбудеться у режимі відеоконференції”, – уточнила Максимець.

У прокуратурі додали, що у зв’язку з великою кількістю загиблих кримінальне провадження розпочато за ч.3 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Джерело

Next Post

ДТП на Столичному шосе: МВС ініціюватиме посилення відповідальності за кермування у нетверезому стані

Пн Лип 13 , 2020
Міністерство внутрішніх справ хоче посилити відповідальність за кермування автомобілем у нетверезому стані. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента. Такий крок голова МВС Арсен Аваков озвучив на нараді у президента Володимира Зеленського після ДТП, яке сталося на Столичному шосе під Києвом. У результаті ДТП загинули чотири людини, в тому числі — двоє […]
ДТП

Можливо ви пропустили?