У Києві попрощались з військовим, що служив у новоград-волинській бригаді та загинув на Луганщині

У Києві 11 липня провели в останню дорогу загиблого військовослужбовця, 29-річного солдата Шила Олега Олеговича, який загинув 8 липня від ворожої кулі на Луганщині.

Про це у Facebook повідомила 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького, що базується у місті Новоград-Волинський Житомирської області.

Зазначається, що до 30 ОМБр Олег прийшов служити в грудні 2019 року. Для нього це була перша ротація в зону бойових дій. У сюжеті «5 каналу» від 11 липня йшлося, що солдат загинув неподалік міста Попасна.

«8 липня неподалік Попасної на Луганщині у солдата поцілила ворожа снайперська куля. За життя бійця боролися і побратими, і медики. Однак врятувати хлопця так і не вдалося», – розповідала ведуча випуску новин.

У 30-ій ОМБр зазначають, що попрощатися з Олегом Шилом прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими, місцева громада, представники районної влади, військове керівництво. Пам’ять Олега Шила присутні на громадянській панахиді вшанували хвилиною мовчання, провели його в останню путь з усіма військовими почестями, над тілом провели заупокійну службу та літургію священнослужителі.

Матері загиблого Захисника України генерал-майор Валерій Залужний вручив грамоту пошани та скорботи. Без сина та брата залишились батьки та сестра. Воїна Шила Олега Олеговича поховали на міському (Берковецькому) кладовищі м. Києва.

Джерело

Next Post

У гуртожитку одного з київських університетів зафіксували спалах коронавірусу, всі хворі іноземці

Пн Лип 13 , 2020
Спалах коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксували в гуртожитку Київського національного університету технологій та дизайну, повідомила прес-служба Держпродспоживслужби в Facebook. “У гуртожитку виявлено п’ятеро хворих COVID-19. Усі вони іноземні студенти. Двоє перебувають у лікарні, місцеперебування ще трьох – наразі невідомо”, – йдеться в повідомленні. Як зазначається, встановлено коло контактних осіб у гуртожитку, […]
коронавірус

Можливо ви пропустили?