Елітний нічний клуб під Києвом оштрафували за порушення карантину

Поліцейські Київської області припинили діяльність нічного розважального закладу у селищі Козин, що на Обухівщині за порушення карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

«Всупереч карантинним обмеженням, розважальний заклад, продовжив роботу після 22-ї години. Також у цьому закладі персонал та понад пів тисячі відвідувачів знаходились без засобів індивідуального захисту», — йдеться у повідомленні.

Йдеться про нічний клуб-ресторан Queen Country Club. Цей приміський комплекс з басейном вважається елітним нічним клубом на Київщині.

Порушення роботи нічного клубу виявили працівники Обухівського відділу поліції під час профілактичного рейду. Відповідно до постанови Кабінету міністрів, поліцейські Київщини проводять перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину.

Працівники поліції склали два адміністративних протоколи відносно адміністратора нічного клубу за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених чинним законодавством).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 тисяч до 34 тисячі гривень і на посадових осіб — від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Next Post

Борислав Береза балотуватиметься в мери Києва

Нд Лип 12 , 2020
Колишній нардеп Борислав Береза заявив про намір взяти участь у виборах мера Києва. Про це він сказав в перерві програми Свобода слова Савіка Шустера. «Київ потрібно міняти. Я розумію одне: якби зараз мене задовольняло те, що відбувається в Києві, я б сказав: „Ні, у мене немає ніяких амбіцій, я не йду на мера, мені все подобається“. Але мені не подобається те, що відбувається […]
Борислав Береза

Можливо ви пропустили?