Вибух на Позняках: КМДА виділить 20 мільйонів на ремонт в нових квартирах

Київська міська рада підтримала рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, в якому стався вибух.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в своєму Telegram у вівторок, 7 липня.

За його словами, гроші отримають 40 сімей, що залишилися без житла. Ці кошти виділяються для того, щоб люди могли зробити ремонт в квартирах і придбати необхідні меблі, а також побутову техніку.

Кличко уточнив, що 20 млн грн розподілять так:

  • на ремонт місто виділить кошти в розрахунку 2925 грн за метр квадратний.
  • для придбання мінімально необхідної побутової техніки та меблів сума допомоги складе: для двокімнатної квартири – 124 тисяч грн; для трикімнатної квартири – 140 000 грн.

Мер Києва додав, що на сьогодні матеріальну допомогу від міста – від 50 до 100 000 гривень – отримали вже 30 постраждалих. І в найближчі дні виплати отримають усі інші.

Джерело

Next Post

У Києві евакуювали багатоповерхівку через пожежу з витоком газу – є потерпілий

Вт Лип 7 , 2020
Внаслідок пожежі постраждав власник квартири, у якій на тлі витоку газу спалахнув вогонь. Витік газу і загорання сталося сьогодні близько 11 години в квартирі на першому поверсі житлової 9-поверхівки у Дніпровському районі столиці, повідомляє ГУ ДСНСУ у Києві. Коли рятувальники прибули за викликом, відкритого вогню у квартирі на 1-му поверсі вже не […]
Витік газу

Можливо ви пропустили?