У нічному клубі Києва на танцполі помер хлопець: заклад працював в карантин

У Києві на Трухановому острові загинув 27-річний хлопець

У нічному клубі Києва, який знаходиться на Трухановому острові, помер молодий хлопець. Йому було 27 років. Як повідомляють очевидці, молодий чоловік танцював і раптово впав. Коли приїхала швидка допомога, було вже занадто пізно. Причину смерті поки не повідомляють.

Поліція в клуб в ту ніч навідувалася два рази. Після першого приїзду в закладі вимкнули музику, але як тільки правоохоронці виїхали – вечірка продовжилася. Розважальний заклад оштрафували, так як під час карантину не дозволяється робота клубів. Але це не завадило організаторам продовжити нічне свято.

“Зібралося багато людей і когось відкачували. Я вирішив підійти і побачив, що лежить молодий чоловік. Потім приїхала швидка, а він вже був мертвий”, – розповідає один з учасників вечірки.

Наступного ранку в закладі заперечували те, що трапилося, і говорили, що бар вночі не працював.

У поліції кажуть, що справу відкрили за статтею “умисне вбивство” з позначкою “природна смерть”. У клубі вже анонсована нова вечірка.

Джерело

Next Post

Будівництво ТРЦ замість книжкового ринку “Петрівка” – коментар Кличка

Вт Лип 7 , 2020
Будівництво торговельно-розважального центру на території книжкового ринку “Петрівка” наразі не планується. Хто і навіщо підбурює людей – будуть з’ясувати. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час зустрічі з представниками книжкового ринку. За його словами, деякі засоби масової інформації оприлюднили інформацію, нібито на місці книжкового ринку “Петрівка” планують побудувати однойменний ТРЦ, […]
Кличко

Можливо ви пропустили?